Zij hebben iets te vieren!

‘Zeer voel ik mij (Marjolijn) gezegend met alle steun, van familie, vrienden en collega’s. Speciale en grote dank vooral voor mijn: “Lieve, lieve moeder en dappere sterke broer!” 22 oktober nam ik afscheid van mijn slimme, handige en reislustige vader, Johannes Hendrikus Patist (12/01/1944). Ik zal hem missen! Op deze plek wil ik het leven / de mooie herinneringen vieren!’

Foto genomen door Jan: 1983 – Liesbeth, Marjolijn en Joost

Heb je ook iets te vieren? Of ken je iemand die iets te vieren heeft? Getrouwd, kindje gekregen, jubileum, verhuisd, jarig, of (veter)diploma gehaald? Deel het voortaan met Reuring! Vertel in één a twee zinnen wat er te vieren valt en vermeld de naam, leeftijd en woonplaats van de gelukkige. Mail het even- tueel met foto aan: redactie-reuring@optimaallokaalmedia.nl Deelname is gratis.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?