Tweede woontoren Amandelbloesem bereikt hoogste punt

We hebben weer een hele mooie mijlpaal bereikt! De bouw van de tweede woontoren van wooncomplex De Amandelbloesem in Wormerveer heeft het hoogste punt bereikt. Geheel volgens de traditie trakteerde directeur-bestuurder van WormerWonen John van Nimwegen de bouwvakkers van bouwbedrijf Ooijevaar op een thuispakket met een paar lekkere, Zaanse pannenbiertjes en wethouder Mutluer hing de vlag uit.

Het complex werd een paar jaar geleden door WormerWonen overgenomen van woningcorporatie ZVH. Er werd meteen gerenoveerd en de woontoren op de hoek met de Lijsterstraat is volledig omgebouwd tot een modern woongebouw met 35 zelfstandige sociale huur-appartementen. Op de plek van de voormalige recreatieruimte ‘t Vinkenest bouwt WormerWonen nu ook seniorenwoningen in een tweede woontoren. Er komen 44 driekamerappartementen in de sociale huursector bij. Het wooncomplex De Amandelbloesem is een nieuw woonconcept waar ouderen geheel zelfstandig wonen in hun eigen appartement met eigen keuken, sanitair en balkon. Het is een hele veilige woonvorm waar de bewoner in

regie is en zelf bepaalt of hij of zij mee wilt doen aan de activiteiten die Vereniging De Bloesem organiseert in de centrale ontmoetingsruimte. Daarnaast is Zorgcirkel aanwezig voor de ouderen met een zorgvraag. Dit maakt het voor ouderen mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Met dit vernieuwende woonconcept heeft WormerWonen duidelijk in de roos geschoten. Daarom overhandigde John van Nimwegen wethouder Songül Mutluer een uitnodiging voor alle raadsleden om in januari 2022 met eigen ogen naar het nieuwe complex te komen kijken.

Ons kantoor is weer open voor bezoek!

Goed nieuws! Sinds 1 september mogen huurders van WormerWonen weer langskomen op ons kantoor. Wij zijn blij dat wij u weer mogen ontvangen! ’s Morgens van 10 tot 12 uur is er een inloopspreekuur. In dit tijdsbestek kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. In de middag zijn wij alleen open voor huurders die een afspraak hebben. Houd tijdens uw bezoek te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand. Ook vragen wij u om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Onze klantenservice is alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 8 tot 12 uur. Ook bieden wij u onze digitale selfservice aan via ons huurdersportaal Mijn WormerWonen. Helaas konden we door de overgang naar een nieuw automatiseringssysteem de oude accounts niet meenemen, maar u kunt gratis een nieuw account aanmaken. Hierover hebben alle huurders van WormerWonen informatie ontvangen per brief of per e-mail. U kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week allerlei woonzaken zelf makkelijk en snel regelen. Bijvoorbeeld een reparatieverzoek indienen of een gesprek met een medewerker aanvragen. Wij verheugen ons erop u weer te zien!

WormerWonen is met ruim 2200 woningen een van de sociale verhuurders in de Zaanstreek. Door grote lokale en maatschappelijke betrokkenheid werkt WormerWonen voor én samen met haar huurders aan betaalbaar en prettig wonen in leefbare buurten. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze projecten in Wormer en omgeving.

Meer weten?
Heeft u een vraag of zoekt u informatie over een project? Kijk op www.wormerwonen.nl, bel ons op (075) 642 64 21 of stuur een e-mail aan info@wormerwonen.nl.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Geen berg te hoog

vrijdag 22 oktober 2021|