Recepten van Von

Koken met gevoel en veel proeven

‘Joh, mijn hele leven staat in het teken van koken.’  Dat zeg ik tegen de mensen die vragen of ik weer een restaurantje ben begonnen. Het is een passie die me nog steeds bezighoudt. Nu corona mij dwingt om zoveel mogelijk binnen te blijven, is koken een aangename manier om tijd door te komen. Al werkt mijn lijf minder mee dan vroeger en moet ik de nodige rust in acht nemen. Maar de tijd die resteert, probeer ik nuttig te besteden. De tijd van een restaurant of foodcar is geweest. Ik ben nu bezig om wat ik weet, op schrift te stellen of digitaal onder de aandacht te brengen. Zie dat als mijn ‘levenswerk’. Ik doe dat in rubriek Koken met Von in het magazine Reuring dat vier keer per jaar huis-aan-huis in Wormerveer wordt verspreid en op de website van Reuring. Daar vind je mijn recepten, maar ik zou het heel leuk vinden als buurtgenoten hun recepten aanbieden voor plaatsing. Zo delen wij onze passie voor koken en lekker eten. Ik kook graag puur.

Onder het motto: van weinig iets maken, niks weggooien, koken met gevoel en vooral veel proeven.

Blijf op de hoogte
met onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in