Ratjetoe

 • De Wormerveerse Vermaning heeft sinds kort een geïsoleerde en gemoderniseerde “werkzolder” beschikbaar voor workshops en vergaderingen tot 12 personen. Kijk voor meer informatie op: www.wormerveersevermaning.nl.
  Zij zoeken ook vrijwilligers: ‘Kom eens langs op een dinsdag of donderdag ochtend op Zaanweg 57. Ook als u ideeën heeft over activiteiten.’
 • Bij De Groote Weiver, Industrieweg 1a, is elke derde woensdag van de maand een Repair Café van 13.30-16.00 uur. Ook organiseren zij elke vrijdag een vegetarische buurtmaaltijd voor 6 euro per persoon. Elke donderdag is er een film en elke laatste zondag van de maand “probieren”.
  Op degrooteweiver.nl staat meer informatie over deze activiteiten.
 • Het Ontroerend Goed uit Wormerveer organiseert op zaterdag 18 december een tweetal kerstconcerten in de Stoomhal in Wormer: om 15.00 uur en 20.00 uur. Het koor wordt begeleid door drie professionele accordeonisten: Leny van Vuure, Bertie Buis en Anja van de Reep onder leiding van dirigente Gerda van Eerde. Verder zijn er drie topmusici: Ruud Kleiss op trompet, Njola Ritzen op fluit en Ruud Luttikhuizen op piano.
  Kaarten kunnen worden gereserveerd via info@smartje-online.nl.
  De kaarten kosten € 15,00 per stuk inclusief 1 consumptie.
 • De leden van Videoclub Zaanstreek Noord maken een promotiefilmpje voor het kersttafereel van Ron de Boer uit Uitgeest. Donaties die hij van bezoekers ontvangt gaan naar Stichting ALS. Een mooie manier voor de videoclub om extra betekenis toe te voegen. Lijkt een creatieve filmhobby jou ook leuk? Bekijk www.videoclubzaanstreeknoord.nl en kom eens langs na aanmelding via info@videoclubzaanstreeknoord.nl

Heb je ook een bijdrage voor Ratjetoe?
Mail het aan redactie-reuring@optimaallokaalmedia.nl

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?