Mee-makers

Voor iedereen die iets te vertellen heeft.

Bijdrage of tip voor de redactie

Heb je een redactionele bijdrage, of idee voor een onderwerp of rubriek passend bij Reuring? Ik hoor graag van je! Mail naar mij; Mascha Schrander via: redactie-reuring@optimaallokaalmedia.nl, neem contact op via 06-43818151, of maak gebruik van de knop ‘bericht toevoegen’ op deze pagina. Insturen is geen garantie voor plaatsing.

Jouw doelgroep optimaal bereiken
Ga met mij in gesprek over hoe Reuring jouw bedrijf in de schijnwerpers kan zetten. Vraag mij mee te denken! Er is vast meer mogelijk dan je denkt. Bel of mail mij gerust. André Klijnsma: andre@optimaallokaalmedia.nl of 06-51 84 48 18. Meer informatie over adverteren in Reuring.

Bijdragen aan de agenda
Als jouw vereniging of organisatie een activiteit in Wormerveer of Westknollendam organiseert, dan kun je daarvan melding maken in de agenda van Reuring. Gebruik hiervoor de knop ‘Agendavermelding toevoegen’ op deze pagina.

Bedrijf of vereniging toevoegen
Maak gratis een profiel aan voor jouw bedrijf of vereniging met daarin: contactgegevens, informatie, een link naar de website en een foto (geen logo). Gebruik hiervoor de knop ‘Profiel toevoegen’.

Artikel insturen

Klik hier

Agendavermelding toevoegen

Klik hier

Wil je adverteren?

Bekijk hier de mogelijkheden