Het favoriete plekje van: Juanita Meierdrees (53 jaar) uit Wormerveer

Wormerveer / Westknollendam is regelmatig onverwacht, leuk, mooi, rustig of prachtig.

Mijn favoriete plek in Wormerveer is De Jungle. Het ligt hemelsbreed nog geen 200 meter van mijn woning. Ik vind het heerlijk om hier in de hectiek van onze verbouwing of na een drukke dag te kunnen relaxen. Als ik de Jungletuin inloop voel ik me altijd welkom. Er komen heel veel verschil- lende mensen en de sfeer is altijd perfect. Er is zelfs op de menukaart aan de vegetariër gedacht. De Jungle is voor mij de ideale plek om bij de grote vuurkorf buiten te genieten van de vlammen en om tot rust te kunnen komen.

Tekst: Juanita Meierdrees en foto: Michel Schermer

Wil jij jouw favoriete plek in Wormerveer delen met de lezers van Reuring? Stuur dan een e-mail naar redactie@reuring-wormerveer.nl. Omschrijf kort wat jij zo bijzonder vindt aan jouw stukje Wormerveer en/of Westknollendam.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?