Het favoriete plekje van: Fred Waterman

Wormerveer is regelmatig onverwacht, leuk, mooi, rustig of prachtig.

Het favoriete plekje van: Fred Waterman (65) uit Wormerveer

Ik woon inmiddels 2 jaar in Wormerveer tegenover het mooiste park uit Zaanstad. Vanuit mijn appartement heb ik van bovenaf zicht op het Wilhelminapark en vanuit het park is er natuurlijk ook vanalles te zien. Zittend op de oude boom hoef ik even helemaal niets en geniet ik. Elke jaargetijde heeft zijn eigen charme in het park.

Wil jij jouw favoriete plek in Wormerveer delen met de lezers van Reuring? Stuur dan een e-mail naar redactie@reuring-wormerveer.nl. Omschrijf kort wat jij zo bijzonder vindt aan jouw stukje Wormerveer.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Geen berg te hoog

vrijdag 22 oktober 2021|