Expositie Cis Bakker in het Weefhuis

Tussen Abstractie en Figuratie is een expositie van Cis Bakker, die op 9 en 10 oktober te zien zal zijn in Het Weefhuis. Haar recente tekeningen in gemengde techniek op papier, verbeelden het speelveld en spanningsveld tussen abstractie en figuratie.
“Kunst is voor mij het uitdrukken van betekenis d.m.v. experiment; struikelend over het toevallige, combineer ik mijn intense liefde voor kleur, licht en het triviale. Kunst zie ik als noodzakelijk geestelijk voedsel. Dat wat nog niet is, moet geboren worden.”
Belangrijke aspecten in het werk van Cis Bakker zijn recycling, het werken met contrast en tegenstellingen, een collageachtig gebruik van stijlen en de neiging het existentiële te illustreren.
Ook vorig jaar exposeerde Cis Bakker in Het Weefhuis.
Cis Bakker is afgestudeerd aan de Utrechtse Kunstacademie (nu HKU) en heeft vier jaar een opleiding gevolgd aan de Universiteit voor Humanistiek; zij woont en werkt nog steeds rondom Utrecht.
De expositie is op 9 en 10 oktober van 13:00 tot 17:00 uur. Voor informatie en enkele afbeeldingen van deze expositie kunt u kijken op de website van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/hetweefhuis/.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Geen berg te hoog

vrijdag 22 oktober 2021|