Expositie Chantal Borrie en Manon van Leuven bij Zaansgroen

Chantal Borrie en Manon van Leuven zijn kunstenaars, vriendinnen en bovenal heel betrokken collega’s. Naast het werk als kunstenaar geven ze creatieve dagbesteding aan mensen met een beperking in Zaandam. Het is niet verwonderlijk dat het thema kwetsbaarheid in beider werk de hoofdrol speelt. Manon probeert emotionele broosheid te vangen. De eenzaamheid die soms tastbaar is, de ontreddering die kan ontstaan als je zaken niet overziet, het verdriet bij pijn of de uitbundige lach die alles weer relativeert. Chantal schildert en/of tekent het liefst mensen met een intense blik of houding. Een blik of een bepaalde houding zegt vaak meer dan duizend woorden. Chantal probeert dit weer te geven in haar werk. Geen gepolijste hoofden maar de ‘rauwe versie’. Mensen met een verhaal, mensen zoals jij en ik.
Chantal Borrie en Manon van Leuven exposeren op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 van 13.00 tot 17.00 uur – vrij entree
Zaansgroen, een voormalige timmerfabriek in het centrum van Zaandam, op slechts 5 wandelminuten van station Zaandam NS, vormt de perfecte locatie voor een expositie of huiskamerconcert. De expositieruimte is gesitueerd in de Zeemansstraat 54 in Zaandam.

Deel dit verhaal met je vrienden

Terug

Heb je dit ook gezien?

Geen berg te hoog

vrijdag 22 oktober 2021|