Contact

Welkom bij Reuring!

Voor wie in Wormerveer of Westknollendam woont en werkt. In Reuring staan verhalen van mensen uit de buurt waar je woont en vind je informatie over wat er allemaal te doen is in Wormerveer en Westknollendam. Het magazine biedt ondernemingen, verenigingen en organisaties de gelegenheid om te vertellen wat zij doen, wat hun doel is en wat hun rol is in de lokale samenleving.
Reuring wil deze partijen multimediaal met elkaar in contact brengen. Waardering voor elkaar en voor de eigen omgeving staan centraal. Reuring wordt gemaakt door enthousiaste locals in opdracht van de Optimaal Lokaal Media.

Adverteerders die hun doelgroep optimaal willen bereiken
Reuring biedt interessante advertentiemogelijkheden in Reuring magazine, online op www.reuring-wormerveer.nl en in onze digitale nieuwsbrief. Ga met mij in gesprek over hoe Reuring jouw bedrijf in de schijnwerpers kan zetten. Vraag mij mee te denken! Er is vast meer mogelijk dan je denkt. Mail mij gerust: André Klijnsma, andre@optimaallokaalmedia.nl

Contact
Advertenties: André Klijnsma, andre@optimaallokaalmedia.nl
Redactie: Mascha Schrander mascha@optimaallokaalmedia.nl
Verspreiding: Mieke Pasman, mieke@optimaallokaalmedia.nl
Productie: Selesta Klijnsma, selesta@optimaallokaalmedia.nl
Facturering: Erwin van Doleweerd, factuur@optimaallokaalmedia.nl

 

Optimaal Lokaal Media
Optimaal Lokaal Media is een multimediaal platform waar we samenwerken om mensen, bedrijven, verenigingen en organisaties op lokaal niveau met elkaar in contact te brengen. Waardering voor elkaar en de eigen omgeving staat hierbij centraal. Wij informeren onze doelgroepen over elkaars doelen, welzijn en activiteiten. Zowel offline, in print en evenementen, als online, via websites, nieuwsbrieven en social media, brengen wij mensen, artikelen, informatie en advertenties samen. Ons netwerk bestaat uit teams van gepassioneerde professionals, met daarin onder andere tekstschrijvers, fotografen, buurtverkenners, it-ers, influencers en communicatiedeskundigen.

Optimaal Lokaal media is een initiatief van Stichting Optimaal Lokaal.

 

Stichting Optimaal Lokaal houdt zijn ogen en oren open voor nieuws, verhalen, evenementen, vacatures en bedrijfsinformatie die voor de doelgroep interessant zijn. We creëren kansen en mogelijkheden voor samenwerking. We helpen om bruggen te bouwen. We zoeken naar mogelijkheden om de kracht van verbinding optimaal te benutten. We etaleren graag wat leuk en interessant is en wat goed gaat. We betrekken daar alle dorpskernen van een gemeente bij en mensen uit alle geledingen van de lokale samenleving.

Inschrijven nieuwsbrief

Factuuradres:
Stichting Optimaal Lokaal
Eendrachtstraat 3H
1531 DT Wormer
De factuur kunt u mailen naar uw contactpersoon.
KvK: 81274777
Bank: NL61 RABO 0363 7908 61