Contact

Welkom bij Reuring!

Voor wie in Wormerveer en/of Westknollendam woont, werkt of op bezoek komt.

In Reuring staan verhalen van mensen uit de buurt waar je woont en vind je informatie over wat er allemaal te doen is in Wormerveer en Westknollendam. Het blad biedt ondernemingen, verenigingen en organisaties de gelegenheid om te vertellen wat zij doen, wat hun doel is en wat hun rol is in de lokale samenleving. Reuring is een medium dat deze partijen met elkaar in contact wil brengen. Waardering voor elkaar en voor de eigen omgeving staan centraal. Reuring wordt gemaakt door enthousiaste locals in opdracht van de Stichting Optimaal Lokaal Media.

Laten we er samen iets moois van maken!

Voor het aanmaken van een profiel dat vertoond wordt op de website, het insturen van artikelen en het plaatsen van agenda items, kun je gebruik maken van de daarvoor bestemde knoppen op de pagina mee-makers.

Heb je een redactionele bijdrage, of idee voor een onderwerp? Wij horen graag van je!
Past het binnen het redactionele format (onze rubrieken), dan is plaatsing gratis. Een mooie manier om bijvoorbeeld je club of vereniging in het zonnetje te zetten! Insturen is geen garantie voor plaatsing. Voor het plaatsen van persberichten gelden speciale tarieven, voor non-profitorganisaties zijn deze sterk gereduceerd.
Meer informatie? Bel Mascha Schrander: 06-53339052, of: redactie-reuring@optimaallokaalmedia.nl

Adverteerders die hun doelgroep optimaal willen bereiken

Reuring biedt interessante advertentiemogelijkheden in Reuring magazine, online op www.reuring-wormerveer.nl en in onze digitale nieuwsbrief. Ga met mij in gesprek over hoe Reuring jouw bedrijf in de schijnwerpers kan zetten. Vraag mij mee te denken! Er is vast meer mogelijk dan je denkt. Bel of mail mij gerust: André Klijnsma, 06-51844818, of: verkoop@optimaallokaalmedia.nl

Reuring
Eendrachtstraat 3H
1531DT Wormer

Mascha Schrander – Van de Werd
Erwin van Doleweerd
Selesta Klijnsma
Andre Klijnsma

 

Inschrijven nieuwsbrief